Betaling: Bankoverføring ×

Bankoverføring, Konto til konto, fra banken din til vår bank. Bruk dette alternativet hvis du ønsker å overføre penger til oss fra din egen bankkonto, ved hjelp av SWIFT og IBAN.

Denne betalingstypen tar 1-3 virkedager , avhengig av hvor rask banken din er. (vanligvis 1-2 virkedager)

Nyheter: Noen banker tilbyr "realtid" hvis du har det i banken din, du kan sende penger til oss nå, og vi bør ha det med en gang. Hvis du kan velge det i din bank og du bruker det, vennligst informer oss om det, og vi vil se om pengene kom med en gang.

Ellers sjekker vi innkommende betalinger hver dag kl 12.00 ..